Begeleiding & Expertise OBAGO

OBAGO is in 2012 opgericht door Orthopedagoge drs. Eveline van Beckhoven (SKJ-geregistreerd). Eveline werkt sinds 1995 in de zorg en heeft ervaring met psychogeriatrie, kinderen met ASS, AD(H)D, eetproblemen, taalproblemen, een verstandelijke beperking en trainingen gericht op sociale vaardigheden, weerbaarheid, faalangst, zelfredzaamheid, zindelijkheid en boosheid. Werkwijzen zijn onder andere competentiegericht werken, Geef Me De Vijf, Stop-Denk-Doe, gebarentaal, leespraat, Kleine Stapjes, ABA. Verder bekend met Remedial Teaching (Methode de Haan) en voert orthopedagogische werkzaamheden uit zoals IQ testen, tests gericht op dyslexie/dyscalculie en diagnostisch onderzoek bij lichte tot matige psychische problematiek (basis-GGZ).

Anneke werkt sinds 1990 in de zorg en heeft veel ervaring met zorg gericht op: Herstel Ondersteunende Zorg, Coaching, Werkbegeleiding, competentiegericht  werken, gebarentaal, Kleine Stapjes, methoden vanuit ABA, trainingen op gebied van agressie, sociale vaardigheid, zindelijkheid en seksualiteit. Veel ervaring met cliënten met een verstandelijke beperking, psychiatrische cliënten, ASS, ADHD, verslavingszorg, eetproblematiek, hechtingsproblematiek, bipolaire stoornissen, cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, psychogeriatrie.


 

Noelle werkt sinds 2006 met kinderen en heeft ervaring met kinderen uit het speciaal onderwijs, crisisopvang, ASS, ADHD, kinderen met een verstandelijke beperking, multiproblem gezinnen en reclassering. Werkmethoden zijn onder andere, het gebruik van dagritmepicto's, competentiegericht werken, faalangsttraining, methoden vanuit ABA en Geef me de 5.Jurrian draagt bij aan het kwaliteitsmanagement en marketingmanagement van OBAGO. Hij is onze vaste medewerker op kantoor en vaak bereikbaar in de ochtenduren op het vaste telefoonnummer.

Contact

OBAGO
't Tuintje 1
1251 RZ Laren

035 63 158 72
Artikel Famme: Een opvoeding waar je kind later dankbaar voor is

Artikel Famme: Een opvoeding waar je kind later dankbaar voor is

Geplaatst op: 2020-09-04

Je wil niet zo’n gefrustreerde moeder worden, die er alles aan doet om het perfecte kind te kneden. Perfectie bestaat niet en je wil zelf ook nog een beetje een leven hebben.

Lees meer Meer nieuws
  • ‘Professioneel, klantgericht en gespecialiseerd.’ ‘Goede resultaten, duidelijke communicatie, betrouwbaar.’

    Uit cliënttevredenheidsonderzoeken van OBAGO
Uit cliënttevredenheidsonderzoeken van OBAGO